AGENDA

 

 

Vinaora Nivo Slider 3.x

Donderdag 15 maart 2018 - 16u00 - Hasselt - in samenwerking met CLABOTS advocaten. VASTGOED-Tv is de natuurlijke bondgenoot van de syndicus en de beheerders van mede-eigendom. Daarom organiseren we vanaf 1 maart een tournee door 13 Vlaamse steden om het verhaal en de werking van VASTGOED-Tv uiteen te zetten en onze partners voor te stellen. Schrijf nu in en/of vraag contact met onze expert partners.

De meeting in Hasselt wordt georganiseerd in samenwerking met CLABOTS advocaten. Meester Astrid Clabots - auteur van het boek "HEIBEL IN HET APPARTEMENTSGEBOUW" - lag mee aan de basis van de opstart van VASTGOED-Tv. Zij ontvangt ons in haar kantoren.

Tom Vandeput - schepen van Ruimtelijke ordening van Hasselt - wordt op deze meeting verwacht om zijn visie op het woonbeleid en de mede-eigendom uiteen te zetten.

Naar de pagina van CLABOTS advocaten op deze site: klik hier

Het volledige overzicht met alle data en steden vind je hier: klik nu

Ga meteen door naar INSCHRIJVINGS- en CONTACTFORMULIER: klik hier

MET DANK AAN DEZE BOUWPARTNERS

Logo-slider-ALBIMMO2.jpgLogo-slider-B-COVER.jpgLogo-slider-BASF2.jpgLogo-slider-BTVnieuw.jpgLogo-slider-CLABOTS.JPGLogo-slider-COOPMAN-ORONA.jpgLogo-slider-DOSSIER-VERKIEZINGEN-2018-2.jpgLogo-slider-FRUITSNACKS.jpgLogo-slider-ISOLAIR.jpgLogo-slider-OPENSYNDIC.jpgLogo-slider-TECTUM.jpgLogo-slider-UVS.jpgLogo-slider-VILLAJURIS2.jpg