B-Cover building insurance

 

 

Vinaora Nivo Slider 3.x

Bij de lancering van VASTGOED-Tv besliste B-Cover meteen om hun naam en faam ook aan dit project te verbinden. Annemie Bamps was uiteraard ook aanwezig op de persconferentie van 27 oktober 2017.

Foto vlnr: Annemie Bamps (B-Cover), Steven Peetermans (Tectum Group), mr. Astrid Clabots, Werner Couck (VASTGOED-Tv) en Ann Reyckers (BTV)

B-Cover Building Insurance is als onafhankelijk master broker gespecialiseerd in het verzekeren van alle risico’s die eigen zijn aan kantoor- en appartementsgebouwen in mede-eigendom. Ze werken daarvoor samen met zo'n 300 verzekeringsmakelaars in België.

Daarover zegt Annemie Bamps trouwens; "We werken altijd via een lokale verzekeringsmakelaar, maar de eigenaars-leden van een VME of de syndicus, kunnen zelf een makelaar voorstellen die hun voorkeur heeft. Daar mag geen misverstand over bestaan.

Recent lanceerde B-Cover ook de B-Cover Construct; een unieke verzekeringsoplossing voor alle bouwrisico’s die eigen zijn aan de afwerking na casco oplevering of renovatie van een appartement of handelspand in een appartements- of kantoorgebouw. Deze verzekering werd met de grootste zorg samengesteld zodat de klant geniet van meest complete waarborgen en met een gerust gemoed kan starten met de werken in zijn appartement of handelspand.

Meer info over dit nieuwe product via deze link: klik hier

MET DANK AAN DEZE PARTNERS

Logo-slider-ALBIMMO2.jpgLogo-slider-B-COVER.jpgLogo-slider-BASF22.jpgLogo-slider-BTVnieuw.jpgLogo-slider-CLABOTS.JPGLogo-slider-COOPMAN-ORONA.jpgLogo-slider-DOSSIER-VERKIEZINGEN-2018-2.jpgLogo-slider-FRUITSNACKS.jpgLogo-slider-ISOLAIR.jpgLogo-slider-OPENSYNDIC.jpgLogo-slider-SYNCURA.jpgLogo-slider-TECTUM.jpgLogo-slider-UVS.jpgLogo-slider-VILLAJURIS2.jpg