B-Cover building insurance

 

 

Vinaora Nivo Slider 3.x

Donderdag 08 maart 2018 - 17u30 - Gent: Het OPEN SYNDIC CAFÉ gaat in op de vragen die veel syndici zich stellen nu de datum van 28 mei en het doembeeld van GDPR steeds dichterbij komen.

Als organisatie en/of bedrijf moet u vanaf 28 mei 2018 kunnen aantonen welke persoonsgegevens u verzamelt, hoe u deze data gebruikt en hoe u ze beveiligt (of u dit nu in uw datacenter of in de cloud buiten de EU beheert).

Wat dient u te doen om als bedrijf in orde te zijn en zeker om de boetes te ontlopen die worden geheven vanaf mei 2018 ?!

Een expert ter zake zal de nodige info/middelen aanreiken om te voldoen aan deze nieuwe wetgeving. Zoals :

Wat dient er te gebeuren om in orde te zijn met uw IT-infrastructuur ?
Welke documenten dient u te laten ondertekenen door uw eigenaars ?
Welke documenten dient u te laten ondertekenen door uw leveranciers ?

Het Open Syndic Café gaat door
Datum : DONDERDAG 08 MAART 2018
Plaats : Zebrastraatje, 9000 Gent
Uur : Ontvangst vanaf 17u30

Indien u wenst deel te nemen, graag dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Wij hopen U alvast op deze boeiende uiteenzetting te mogen begroeten.
Het Open Syndic Café is een organisatie van B-Cover Building Insurance, Triflex en Opensyndic software

MET DANK AAN DEZE PARTNERS

Logo-slider-ALBIMMO2.jpgLogo-slider-B-COVER2.jpgLogo-slider-BASF22.jpgLogo-slider-BTVnieuw.jpgLogo-slider-CLABOTSnieuw.JPGLogo-slider-COOPMAN-ORONA.jpgLogo-slider-DOSSIER-VERKIEZINGEN-2018-2.jpgLogo-slider-ISOLAIR.jpgLogo-slider-OPENSYNDIC.jpgLogo-slider-PROXIMUS.jpgLogo-slider-REIPROJECTS.jpgLogo-slider-SOPREMA.jpgLogo-slider-SYNCURA.jpgLogo-slider-TECTUM.jpgLogo-slider-UVS2019.jpgLogo-slider-VILLAJURIS2.jpg