BASF

 

 

Vinaora Nivo Slider 3.x

BASF

BASF bouwt met de merknaam Master Builders Solutions voort op de ruim honderd jaar ervaring die het in de bouwindustrie heeft opgedaan. Hiermee is BASF uw partner voor een duurzame totaalrenovatie uw gebouw in mede-eigendom, of het nu gaat om een gevelrenovatie, een balkonrenovatie, een vloerrenovatie of een renovatie van een parkeergarage. 

Samen met de syndici en mede-eigenaren zoekt BASF naar een geschikte oplossing voor het gestelde probleem. BASF werkt hiervoor samen met nauwkeurig geselecteerde vaklui die de werken tot succesvol uitvoeren.

Wij bieden oplossingen aan voor onder meer:

Reparatie en bescherming van betonconstructies

MasterEmaco betonreparatiemortels herstellen het aangetaste beton in zijn oorspronkelijke sterkte, structurele integriteit en uitzicht. Deze mortels harden snel uit zodat de constructie weer snel belastbaar is.

MasterProtect betonbeschermingsproducten omvat een reeks hoogwaardige waterafstotende producten, elastomeren, carbonatatieremmende en chemisch resistente coatings die de effecten van verwering, milieuvervuilende stoffen en corrosieve elementen op gevels verhinderen.

Waterdichtingsproducten

MasterSeal waterdichtingsproducten verhinderen waterlekkage en vochtindringing in zowel nieuwe als bestaande constructies zoals bvb parkeergarages en balkons.

Vloersystemen

MasterTop groepeert cementgebonden vloersystemen en vloersystemen op epoxy- en polyurethaanbasis geschikt voor decoratieve of industriële toepassingen voor uiteenlopende sectoren.

Contactgegevens

BASF Belgium Coordination Center Comm V
Construction Chemicals

Industrieterrein Ravenshout 3711
Nijverheidsweg 89B - 3945 Ham

Tel. +32 11 340 431

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

www.master-builders-solutions.basf.be

PUBLICATIEOVERZICHT

MET DANK AAN DEZE BOUWPARTNERS

Logo-slider-ALBIMMO2.jpgLogo-slider-B-COVER.jpgLogo-slider-BASF2.jpgLogo-slider-BTVnieuw.jpgLogo-slider-CLABOTS.JPGLogo-slider-COOPMAN-ORONA.jpgLogo-slider-DOSSIER-VERKIEZINGEN-2018-2.jpgLogo-slider-FRUITSNACKS.jpgLogo-slider-ISOLAIR.jpgLogo-slider-OPENSYNDIC.jpgLogo-slider-TECTUM.jpgLogo-slider-TOTAL.jpgLogo-slider-UVS.jpgLogo-slider-VILLAJURIS2.jpg