BTV

 

 

Vinaora Nivo Slider 3.x

Bij de lancering van VASTGOED-Tv besliste BTV meteen om hun naam en faam ook aan dit project te verbinden. Joris Breugelmans van BTV gaf ons ook een quote voor het persbericht. Ann Reyckers - sectormanager - was uiteraard ook aanwezig op de persconferentie van 27 oktober 2017.

Foto vlnr: Annemie Bamps (B-Cover), Steven Peetermans (Tectum Group), mr. Astrid Clabots, Werner Couck (VASTGOED-Tv) en Ann Reyckers (BTV)

2020

Nadat in appartementen in de voorbije jaren al investeringen nodig waren om bijvoorbeeld de liften aan te passen, staan eigenaars en beheerders nu voor de kosten voor dakisolatie, gevels en ramen of HVAC om tegen 2020 in orde te zijn met de voorschriften die daarvoor gelden.

En het is zo dat gebouwen die niet voldoen aan die normen, daarvoor strafpunten kunnen krijgen en dat appartementen mogelijk zelfs niet meer verhuurd kunnen worden.

Het probleem met technische voorschriften is minstens drieledig: 1. men moet de wetgeving kennen, 2. men moet de kosten kunnen dragen en 3. men moet de gevolgen van niet-comformiteit kunnen inschatten.

Joris Breugelmans van keuringsorganisme BTV zegt: “Dat maakt dat de syndicus vaak de pineut zal worden. Die zal de eigenaars moeten wijzen op voorschriften, kosten en gevolgen en die zal zich daar zeker niet populair mee maken. Terwijl de syndicus ook zijn verantwoordelijkheid heeft. Vandaar dat bijvoorbeeld BTV een rol kan spelen als objectieve derde.”

Joris Breugelmans - commercieel directeur BTV

MET DANK AAN DEZE PARTNERS

Logo-slider-ALBIMMO2.jpgLogo-slider-B-COVER2.jpgLogo-slider-BASF22.jpgLogo-slider-BTVnieuw.jpgLogo-slider-CLABOTSnieuw.JPGLogo-slider-COOPMAN-ORONA.jpgLogo-slider-DOSSIER-VERKIEZINGEN-2018-2.jpgLogo-slider-ISOLAIR.jpgLogo-slider-OPENSYNDIC.jpgLogo-slider-PROXIMUS.jpgLogo-slider-REIPROJECTS.jpgLogo-slider-SOPREMA.jpgLogo-slider-SYNCURA.jpgLogo-slider-TECTUM.jpgLogo-slider-UVS2019.jpgLogo-slider-VILLAJURIS2.jpg