Coopman Orona liften

 

 

Vinaora Nivo Slider 3.x

De trend is onomkeerbaar; we gaan kleiner wonen en dichter bij mekaar. We gaan dus meer in de hoogte bouwen. Zowel voor jongeren (met kinderen en aankopen) als voor ouderen (met beperking of rolstoel) zijn liften daarbij onmisbaar voor wooncomfort. Dit zowel in woningen als appartementen. 

"Levensbestendig wonen" noemde Jo Vandeurzen het. De Vlaamse minister van Welzijn, Volksgezondheid en het Gezin, pleitte ervoor om alle woonvormen zo te voorzien dat mensen - in alle omstandigheden - zolang mogelijk thuis kunnen blijven wonen.

De experts van Coopman Orona liften zijn daar helemaal klaar voor. Daarom heeft het bedrijf niet alleen een organisatie voor ontwikkeling, productie, plaatsing, onderhoud, modernisering, vervanging van liften, maar met Comfortlift is er ook een team dat zich toelegt op trapliften bijvoorbeeld.

Lees ook: Uw huis blijft een thuis
Lees ook: Een Comfortlift Traplift: omdat het nergens beter is dan thuis

Maak kennis met Comfort lift: klik hier voor de website of bekijk meteen de video hieronder

Wat Comfortlift jou te bieden heeft! from Comfortlift on Vimeo.

MET DANK AAN DEZE PARTNERS

Logo-slider-ALBIMMO2.jpgLogo-slider-B-COVER2.jpgLogo-slider-BASF22.jpgLogo-slider-BTVnieuw.jpgLogo-slider-CLABOTSnieuw.JPGLogo-slider-COOPMAN-ORONA.jpgLogo-slider-DOSSIER-VERKIEZINGEN-2018-2.jpgLogo-slider-ISOLAIR.jpgLogo-slider-OPENSYNDIC.jpgLogo-slider-PROXIMUS.jpgLogo-slider-REIPROJECTS.jpgLogo-slider-SOPREMA.jpgLogo-slider-SYNCURA.jpgLogo-slider-TECTUM.jpgLogo-slider-UVS2019.jpgLogo-slider-VILLAJURIS2.jpg