Fruitsnacks

 

 

Vinaora Nivo Slider 3.x

Het bedrijf van Karel Paesmans realiseerde in het voorbije decennium een unieke innovatie. In plaats van bij de oogst te blijven zitten, ging Fruitsnacks de baan op naar bedrijven. “Het voorbeeld kwam uit Scandinavië,”zegt de bedrijfsleider.

Fruitsnacks levert wekelijks lekker, vers fruit op kantoor met meer dan 3.500 fruitkorven bij bedrijven verspreid over het ganse land. Voor elk bedrijf maakt Fruitsnacks een mand op maat met daarin minstens 8 verschillende fruitsoorten. Maar ook eenmalige bestellingen, zoals fruit voor vergaderingen of relatiegeschenken, zijn mogelijk.

Paesmans dacht niet enkel aan fruit en logistiek, maar ook aan gezondheid en aan fiscale aftrekbaarheid van de kosten voor de werkgever. "Onze overheid zegt dat we langer moeten werken, dat we iets moeten doen aan overgewicht en gezondheid, er worden allerlei campagnes opgezet, enz ... maar wij brengen het wekelijks, ja zelfs dagelijks in de pratkijk", zegt Karel.

BESTEL EEN PROEFKORF

Ieder jaar in oktober nodigt Fruitsnacks iedereen uit op het bedrijf in Nieuwerkerken bij Sint-Truiden. Niet alleen plaatselijke gezinnen, maar klanten uit gans België willen die zondag zelf de boomgaarden in. De Appelplukdag is dan ook een unieke belevenis waarbij klein en groot het fruit eigenhandig kunnen plukken. Het evenement staat bol van enthousiasme voor fruit, gezondheid, sociale doelen, jeugd, …

Ook politici zijn graag op de afspraak; getuige deze foto van de editie 2016.

 

Foto: vlnr Veerle Heeren (burgemeester Sint-Truiden), Ruben Lemmens (directeur VKW Limburg), Dominiek Demeulemeester (Runcoach), Jo Vandeurzen (Vlaams minister Volksgezondheid), Werner Couck (VASTGOED-Tv) en Hilde Vautmans (Europees parlementslid Open-VLD)

MET DANK AAN DEZE PARTNERS

Logo-slider-ALBIMMO2.jpgLogo-slider-B-COVER2.jpgLogo-slider-BASF22.jpgLogo-slider-BTVnieuw.jpgLogo-slider-CLABOTSnieuw.JPGLogo-slider-COOPMAN-ORONA.jpgLogo-slider-DOSSIER-VERKIEZINGEN-2018-2.jpgLogo-slider-ISOLAIR.jpgLogo-slider-OPENSYNDIC.jpgLogo-slider-PROXIMUS.jpgLogo-slider-REIPROJECTS.jpgLogo-slider-SOPREMA.jpgLogo-slider-SYNCURA.jpgLogo-slider-TECTUM.jpgLogo-slider-UVS2019.jpgLogo-slider-VILLAJURIS2.jpg