Gemeenteraadsverkiezingen 2018

 

 

Vinaora Nivo Slider 3.x

Ex-minister, federaal parlementslid en burgemeester van Lommel, Peter Vanvelthoven - boegbeeld van de SP.A in Limburg - ging op onze uitnodiging in om te praten over zijn visie op wonen en woonbeleid. Dit in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 2018.

 

Hij spreekt over het feit dat wonen sterk evolueert, dat senioren zoeken naar evenwicht tussen wonen en zorg, dat voor jongeren betaalbaar wonen vooropstaat. Voor Vanvelthoven moet de gemeente de kwaliteit van de woning bewaken maar ook van de publieke ruimte. De overheid moet service thuis aanleveren en inzetten op gemengde woonvormen en juridische belemmeringen opheffen.

MET DANK AAN DEZE PARTNERS

Logo-slider-ALBIMMO2.jpgLogo-slider-B-COVER2.jpgLogo-slider-BASF22.jpgLogo-slider-BTVnieuw.jpgLogo-slider-CLABOTSnieuw.JPGLogo-slider-COOPMAN-ORONA.jpgLogo-slider-DOSSIER-VERKIEZINGEN-2018-2.jpgLogo-slider-ISOLAIR.jpgLogo-slider-OPENSYNDIC.jpgLogo-slider-PROXIMUS.jpgLogo-slider-REIPROJECTS.jpgLogo-slider-SOPREMA.jpgLogo-slider-SYNCURA.jpgLogo-slider-TECTUM.jpgLogo-slider-UVS2019.jpgLogo-slider-VILLAJURIS2.jpg