nieuws

 

 

Vinaora Nivo Slider 3.x

Van oktober 2017 tot en met oktober 2018 zal VASTGOED-Tv een dossier "gemeenteraadsverkiezingen" maken, met alle aandacht uiteraard voor ruimtelijke ordening, wonen, bestaand vastgoed en nieuwbouwprojecten, mede-eigendom, enz ... Vandaag gezien via De Standaard, een artikel van Apache over een burgemeester-vastgoedpromotor aan de kust. Interessant !

vastgoedtv; burgemeester; bouwheer; bouwpromotor; kust

Zonder in te gaan op het artikel zelf, signaleren we dat we rond de gemeenteraadsverkiezingen een dossier zullen maken met interviews met burgemeesters en schepenen van grote steden, met bouwpromotoren, met makelaars en syndici ... want ruimtelijke ordening en wonen zijn héééél plaatsgebonden; dus per definitie een zaak waar de wijk, de gemeente en de stad zeer bij betrokken moeten zijn.

Lees meer over het artikel op DE STANDAARD: klik hier

MET DANK AAN DEZE PARTNERS

Logo-slider-ALBIMMO2.jpgLogo-slider-B-COVER2.jpgLogo-slider-BASF22.jpgLogo-slider-BTVnieuw.jpgLogo-slider-CLABOTSnieuw.JPGLogo-slider-COOPMAN-ORONA.jpgLogo-slider-DOSSIER-VERKIEZINGEN-2018-2.jpgLogo-slider-ISOLAIR.jpgLogo-slider-OPENSYNDIC.jpgLogo-slider-PROXIMUS.jpgLogo-slider-REIPROJECTS.jpgLogo-slider-SOPREMA.jpgLogo-slider-SYNCURA.jpgLogo-slider-TECTUM.jpgLogo-slider-UVS2019.jpgLogo-slider-VILLAJURIS2.jpg