nieuws

 

 

Vinaora Nivo Slider 3.x

METROTIME.be – 14.09.2017: Er zijn bijna vijftig projecten kandidaat om in Vlaanderen te experimenteren met nieuwe woonvormen, zoals cohousing. Ze reageerden op een oproep van minister van Wonen Liesbeth Homans (N-VA).

Om in te spelen op een aantal maatschappelijke evoluties, zoals het groeiend aantal samengestelde gezinnen en de vergrijzing, moeten ook de woonvormen mee veranderen. De bestaande klassieke woonvormen volstaan niet langer. Minister Homans lanceerde daarom voor het zomerreces een oproep voor projecten die zullen mogen experimenteren met alternatieve en innoverende woonvormen binnen een regelluw kader.

Lees het volledige artikel op METROTIME.be – klik hier

MET DANK AAN DEZE PARTNERS

Logo-slider-ALBIMMO2.jpgLogo-slider-B-COVER2.jpgLogo-slider-BASF22.jpgLogo-slider-BTVnieuw.jpgLogo-slider-CLABOTSnieuw.JPGLogo-slider-COOPMAN-ORONA.jpgLogo-slider-DOSSIER-VERKIEZINGEN-2018-2.jpgLogo-slider-ISOLAIR.jpgLogo-slider-OPENSYNDIC.jpgLogo-slider-PROXIMUS.jpgLogo-slider-REIPROJECTS.jpgLogo-slider-SOPREMA.jpgLogo-slider-SYNCURA.jpgLogo-slider-TECTUM.jpgLogo-slider-UVS2019.jpgLogo-slider-VILLAJURIS2.jpg