nieuws

 

 

Vinaora Nivo Slider 3.x

TIJD.be - 29.08.2017: TIJD brengt de notarisbarometer volop onder de aandacht. Daarbij onthoudt de redactie vooral dat een kustappartement niet meer stijgt in prijs en dat Knokke de duurste badplaats is en blijft.

TIJD schrijft: " Een appartement aan de Belgische kust kostte in de eerste jaarhelft 16 procent meer dan een gemiddeld Belgisch appartement. De gemiddelde prijs van een appartement aan de kust klokte in het eerste semester van 2017 af op 273.000 euro, zo goed als stabiel in vergelijking met zes maanden eerder toen de gemiddelde prijs 272.108 euro bedroeg. Dat blijkt uit de Notarisbarometer."

Lees meer op TIJD.be - klik hier

MET DANK AAN DEZE PARTNERS

Logo-slider-ALBIMMO2.jpgLogo-slider-B-COVER2.jpgLogo-slider-BASF22.jpgLogo-slider-BTVnieuw.jpgLogo-slider-CLABOTSnieuw.JPGLogo-slider-COOPMAN-ORONA.jpgLogo-slider-DOSSIER-VERKIEZINGEN-2018-2.jpgLogo-slider-ISOLAIR.jpgLogo-slider-OPENSYNDIC.jpgLogo-slider-PROXIMUS.jpgLogo-slider-REIPROJECTS.jpgLogo-slider-SOPREMA.jpgLogo-slider-SYNCURA.jpgLogo-slider-TECTUM.jpgLogo-slider-UVS2019.jpgLogo-slider-VILLAJURIS2.jpg