nieuws

 

 

Vinaora Nivo Slider 3.x

Een zoekertje op Immoweb van eind augustus trok onze aandacht op "investeren in garages en staanplaatsen". Enig onderzoek bracht ons bij een artikel in de Beleggersgids van begin dit jaar. Het is inderdaad een feit dat ruimte om te wonen schaarser wordt en dat vooral het stallen van één of meer gezinswagens dan een probleem kan worden. Investeren in garages en (ondergrondse) staanplaatsen voor verhuring wordt dan een optie.

De Beleggersgids schrijft: "Steeds meer mensen ontdekken een nieuwe manier van beleggen door een garagebox te kopen. Bij regelmatige verhuur van een garagebox brengt dit een mooi bedrag per maand op. Daarnaast biedt een garagebox heel wat voordelen boven andere vastgoedinvesteringen. Bent u recent ook op het idee gekomen om een garagebox te kopen als belegging, leest u dan eerst waar u rekening mee moet houden in dit artikel."

Lees meer - klik hier

MET DANK AAN DEZE PARTNERS

Logo-slider-ALBIMMO2.jpgLogo-slider-B-COVER2.jpgLogo-slider-BASF22.jpgLogo-slider-BTVnieuw.jpgLogo-slider-CLABOTSnieuw.JPGLogo-slider-COOPMAN-ORONA.jpgLogo-slider-DOSSIER-VERKIEZINGEN-2018-2.jpgLogo-slider-ISOLAIR.jpgLogo-slider-OPENSYNDIC.jpgLogo-slider-SYNCURA.jpgLogo-slider-TECTUM.jpgLogo-slider-UVS2019.jpgLogo-slider-VILLAJURIS2.jpg