nieuws

 

 

Vinaora Nivo Slider 3.x

GvA - 25.08.2017: Bewoners van de Rubensstraat in Turnhout vrezen voor hun privacy. Achter hun tuinen zouden twee appartementsgebouwen met vier bouwlagen komen. “Ze kunnen mee naar onze televisie kijken.” Gazet van Antwerpen brengt dit verhaal en toont beelden van een computersimulatie gemaakt door één van de ongeruste bewoners. 

Het artikel geeft de buurtbewoners de kans om hun bezwaren te formuleren. Daarbij gaat het vooral over het feit dat de appartementen van het nieuwbouwproject met 4 bouwlagen, gaan inkijken op de achtertuinen en de woonkamers van de huizen vlakbij. Vorige bouwaanvragen werden afgewezen op basis van bezwaren van de brandweer. Afwachten of de bezwaren van de buurt in overweging zullen worden genomen.

Lees het artikel op GvA.be - klik hier

MET DANK AAN DEZE PARTNERS

Logo-slider-ALBIMMO2.jpgLogo-slider-B-COVER2.jpgLogo-slider-BASF22.jpgLogo-slider-BTVnieuw.jpgLogo-slider-CLABOTSnieuw.JPGLogo-slider-COOPMAN-ORONA.jpgLogo-slider-DOSSIER-VERKIEZINGEN-2018-2.jpgLogo-slider-ISOLAIR.jpgLogo-slider-OPENSYNDIC.jpgLogo-slider-PROXIMUS.jpgLogo-slider-REIPROJECTS.jpgLogo-slider-SOPREMA.jpgLogo-slider-SYNCURA.jpgLogo-slider-TECTUM.jpgLogo-slider-UVS2019.jpgLogo-slider-VILLAJURIS2.jpg