nieuws

 

 

Vinaora Nivo Slider 3.x

DE REDACTIE.be - 16.08.2017: Nieuwbouwwoningen worden steeds kleiner. Ter vergelijking: in 1990 was de oppervlakte van een nieuwe woning nog 222 vierkante meter. Vorig jaar, in 2016, was dat 133 vierkante meter. In ruim 25 jaar tijd is onze woonoppervlakte dus bijna gehalveerd. "Want bouwgrond wordt steeds duurder, we kunnen het niet meer betalen", zegt de Vlaamse Confederatie Bouw.

 Bron / afbeelding: bewerking van DE REDACTIE.be 

We bouwen dus kleiner, maar dat wil niet zeggen dat we voor altijd klein gaan wonen. "Veel jonge Vlamingen kopen eerst een appartement, en later een kleine woning. Maar na verloop van tijd – als er kinderen komen – willen ze toch wat meer ruimte en een tuin. Dan wordt die kleinere woning doorverkocht, en gaan ze groter wonen", aldus Marc Dillen van Confedertie Bouw.

Lees het volledige artikel op DE REDACTIE.be - klik hier

MET DANK AAN DEZE PARTNERS

Logo-slider-ALBIMMO2.jpgLogo-slider-B-COVER2.jpgLogo-slider-BASF22.jpgLogo-slider-BTVnieuw.jpgLogo-slider-CLABOTSnieuw.JPGLogo-slider-COOPMAN-ORONA.jpgLogo-slider-DOSSIER-VERKIEZINGEN-2018-2.jpgLogo-slider-ISOLAIR.jpgLogo-slider-OPENSYNDIC.jpgLogo-slider-PROXIMUS.jpgLogo-slider-REIPROJECTS.jpgLogo-slider-SOPREMA.jpgLogo-slider-SYNCURA.jpgLogo-slider-TECTUM.jpgLogo-slider-UVS2019.jpgLogo-slider-VILLAJURIS2.jpg