nieuws

 

 

Vinaora Nivo Slider 3.x

Zaterdag 28 oktober 2017 - Genk : Mr. Astrid Clabots - auteur van het boek HEIBEL IN HET APPARTEMENTSGEBOUW - lag mee aan de basis van VASTGOED-Tv. Voor haar is dit een perfect kanaal om zowel architecten, bouwpromotoren, vastgoedmakelaars, notarissen, syndici en uiteraard eigenaars van appartementen en mede-eigendom te informeren over nieuwe wet- en regelgeving, recente rechtspraak en juridische actualiteiten.

Zij nodigt je uit op zaterdagmorgen 28 oktober om 10u30 in de Limburghal in Genk, voor een uniek seminar over "HET RENOVATIEVRAAGSTUK EN ISOLATIENORMEN 2020 VOOR APPARTEMENTEN". Iedereen is welkom: professionals, maar ook eigenaars van appartementen, leden van VME's of iedereen die met vragen over dit onderwerp zit. Inschrijven is verplicht.

Deelname seminar + 2 vrijkaarten voor de beurs WOONESTETIKA voor iedere deelnemer.
Inschrijven, ga naar het formulier : klik hier

DEELNAME IS GRATIS TER GELEGENHEID VAN DE LANCERING VAN VASTGOED-TV

MET DANK AAN DEZE PARTNERS

Logo-slider-ALBIMMO2.jpgLogo-slider-B-COVER2.jpgLogo-slider-BASF22.jpgLogo-slider-BTVnieuw.jpgLogo-slider-CLABOTSnieuw.JPGLogo-slider-COOPMAN-ORONA.jpgLogo-slider-DOSSIER-VERKIEZINGEN-2018-2.jpgLogo-slider-ISOLAIR.jpgLogo-slider-OPENSYNDIC.jpgLogo-slider-PROXIMUS.jpgLogo-slider-REIPROJECTS.jpgLogo-slider-SOPREMA.jpgLogo-slider-SYNCURA.jpgLogo-slider-TECTUM.jpgLogo-slider-UVS2019.jpgLogo-slider-VILLAJURIS2.jpg