nieuws

 

 

Vinaora Nivo Slider 3.x

Projectontwikkelaar Cogiva gaat er prat op dat ze vandaag appartementen neerzetten die al voldoen aan energieprestatienormen van de toekomst. “Meer voor hetzelfde geld”, zegt Dieter Gielen aan VASTGOED-Tv.

De promotor haalt met recente projecten zelfs de pagina’s van Het Laatste Nieuws omdat hij – naar eigen zeggen – toch wel heel hoge normen haalt, zonder dat dit voor de consument zwaar gaat wegen op de aankoopprijs.

“Integendeel”, aldus Gielen. Bovendien maakt Cogiva zich sterk dat de klant winst boekt zowel inzake energieverbruik, als inzake marktwaarde in de toekomst.

Ook omtrent beheer en maatschappelijke-mix-woonvormen zou Cogiva aan de leiding willen staan. Wij gaan het voor u verder opvolgen.

Voor meer info over deze promotor: klik hier


Voor een link naar het artikel op HLN.be: klik hier

MET DANK AAN DEZE PARTNERS

Logo-slider-ALBIMMO2.jpgLogo-slider-B-COVER2.jpgLogo-slider-BASF22.jpgLogo-slider-BTVnieuw.jpgLogo-slider-CLABOTSnieuw.JPGLogo-slider-COOPMAN-ORONA.jpgLogo-slider-DOSSIER-VERKIEZINGEN-2018-2.jpgLogo-slider-ISOLAIR.jpgLogo-slider-OPENSYNDIC.jpgLogo-slider-SYNCURA.jpgLogo-slider-TECTUM.jpgLogo-slider-UVS2019.jpgLogo-slider-VILLAJURIS2.jpg