nieuws

 

 

Vinaora Nivo Slider 3.x

In het 3de trimester van 2017 blijft de gemiddelde prijs van een appartement in België stabiel op 218.294 EUR. Dat blijkt uit de laatste Notarisbarometer die net verschenen is.

Brussel kent een groei van 2,6%, de grootste groei van de laatste 4 trimesters. In Vlaanderen wordt een daling van -1,2% vastgesteld het afgelopen trimester. De gemiddelde prijzen voor appartementen in Wallonië zijn eerder stabiel de voorbije 2 trimesters.

De gemiddelde prijzen van de eerste 9 maanden van 2017 zijn zowel op nationaal niveau als in elk gewest hoger dan in 2016. Wallonië kent de grootste groei in de evolutie van de appartementsprijzen (+4,6%). Een appartement in Wallonië werd gemiddeld 7.500 EUR duurder ten opzichte van 9 maanden geleden.

Alles over de notarisbarometer kan u lezen op de website Notaris.be

MET DANK AAN DEZE PARTNERS

Logo-slider-ALBIMMO2.jpgLogo-slider-B-COVER2.jpgLogo-slider-BASF22.jpgLogo-slider-BTVnieuw.jpgLogo-slider-CLABOTSnieuw.JPGLogo-slider-COOPMAN-ORONA.jpgLogo-slider-DOSSIER-VERKIEZINGEN-2018-2.jpgLogo-slider-ISOLAIR.jpgLogo-slider-OPENSYNDIC.jpgLogo-slider-SYNCURA.jpgLogo-slider-TECTUM.jpgLogo-slider-UVS2019.jpgLogo-slider-VILLAJURIS2.jpg