nieuws

 

 

Vinaora Nivo Slider 3.x

Het magazine BUILDERS FACTS organiseerde samen met VASTGOED-Tv een uniek panelgesprek in de kantoren van TECTUM Group in Hoboken, met een top-architect, -bouwpromotor en -syndicus, met specialisten van verwarming en keukens en met een aantal expert-partners van VASTGOED-Tv.

Met als panelleden op de foto: Joost De Neef (Tectum dakwerken) en Chris De Bock (Fidimco syndicus) (rij 1) , Ann Vandevelde (Groep Archo architecten), Mies Willemsen (DCA bouwpromotor) (rij 2), Yves Teunissen (Kookhuis), Werner Couck (VASTGOED-Tv) en Joris Breugelmans (BTV keuringen) (rij3), mr. Astrid Clabots (CLABOTS Advocaten) en John Penxten (Penxten verwarming). Bart De Turck (Coopman-Orona liften) staat niet op de groepsfoto.

Lees zeker vanaf pagina 18 en volgende.

 

 

MET DANK AAN DEZE PARTNERS

Logo-slider-ALBIMMO2.jpgLogo-slider-B-COVER2.jpgLogo-slider-BASF22.jpgLogo-slider-BTVnieuw.jpgLogo-slider-CLABOTSnieuw.JPGLogo-slider-COOPMAN-ORONA.jpgLogo-slider-DOSSIER-VERKIEZINGEN-2018-2.jpgLogo-slider-ISOLAIR.jpgLogo-slider-OPENSYNDIC.jpgLogo-slider-PROXIMUS.jpgLogo-slider-REIPROJECTS.jpgLogo-slider-SOPREMA.jpgLogo-slider-SYNCURA.jpgLogo-slider-TECTUM.jpgLogo-slider-UVS2019.jpgLogo-slider-VILLAJURIS2.jpg