nieuws

 

 

Vinaora Nivo Slider 3.x

Voor de VASTGOED-Tv roadshow editie HASSELT op 15 maart 2018 - 16u00 - is schepen Tom Vandeput te gast bij CLABOTS advocaten. Als auteur van het boek "Heibel in het appartementsgebouw" stond mr. Clabots zelf mee aan de wieg van ons communicatieproject. Vandeput komt zijn visie op "wonen in Hasselt" uit de doeken doen.

In Vlaanderen staan momenteel zo'n 800.000 appartementen in 110.000 gebouwen en het volume van "mede-eigendom" zal toenemen; ook en vooral in Hasselt. In het kader van de gemeenteraadsverkiezingen 2018 zal het interessant zijn om te vernemen wat de visie op de vastgoedtoekomst is.

GA NAAR GRATIS INSCHRIJVING ROADSHOW: wordt syndicus de pineut? - klik hier

MET DANK AAN DEZE PARTNERS

Logo-slider-ALBIMMO2.jpgLogo-slider-B-COVER2.jpgLogo-slider-BASF22.jpgLogo-slider-BTVnieuw.jpgLogo-slider-CLABOTSnieuw.JPGLogo-slider-COOPMAN-ORONA.jpgLogo-slider-DOSSIER-VERKIEZINGEN-2018-2.jpgLogo-slider-ISOLAIR.jpgLogo-slider-OPENSYNDIC.jpgLogo-slider-PROXIMUS.jpgLogo-slider-REIPROJECTS.jpgLogo-slider-SOPREMA.jpgLogo-slider-SYNCURA.jpgLogo-slider-TECTUM.jpgLogo-slider-UVS2019.jpgLogo-slider-VILLAJURIS2.jpg