OVER ONS

 

 

Vinaora Nivo Slider 3.x

VASTGOED-Tv is een nieuw kanaal voor juridische informatie en actua omtrent appartementsrecht. Het is een format van BISC cvba in exclusieve samenwerking met mr. Astrid Clabots, advocate-juriste en auteur van het boek. "Heibel in het appartementsgebouw". Mr. Clabots specialiseert zich in de juridische aspecten van samenwonen en leven in mede-eigendom, appartementen, co-housing en aanverwante wet- en regelgeving.

Met een website, webmail, facebook, LinkedIn, Twitter, YouTube, seminars, meetings, pers en publicaties, informeren we zowel eigenaars van mede-eigendom als professionele syndici, vastgoedmakelaars, bouwpromotoren en gespecialiseerde dienstverleners en aannemers.

Iedereen kan ons vrijblijvend en vertrouwelijk contacteren: ga naar contact

Voor meer info over BISC cvba ga naar www.bisc.management 

 

MET DANK AAN DEZE PARTNERS

Logo-slider-ALBIMMO2.jpgLogo-slider-B-COVER.jpgLogo-slider-BASF22.jpgLogo-slider-BTVnieuw.jpgLogo-slider-CLABOTS.JPGLogo-slider-COOPMAN-ORONA.jpgLogo-slider-DOSSIER-VERKIEZINGEN-2018-2.jpgLogo-slider-FRUITSNACKS.jpgLogo-slider-ISOLAIR.jpgLogo-slider-OPENSYNDIC.jpgLogo-slider-SYNCURA.jpgLogo-slider-TECTUM.jpgLogo-slider-UVS.jpgLogo-slider-VILLAJURIS2.jpg